GET READY TO 

EVOLVE

Denna hemsida får en uppdatering just nu! :)

Hon är den första i världen som upptäckt varför man får förlossningsdepression (depression runt graviditet) och de sex stora riskfaktorerna! Framför allt lär hon ut VAD du kan göra för att känna välbefinnande i trauma / depression med ett helhets perspektiv. I september 2020 släpps hennes efterlängtade onlinekurs för mammor och partners på svenska!
(Släpps på engelska under hösten 2020!)
Kursen hittar ni under fliken Courses/services
Anna är specialiserad på hur man känner välbefinnande i trauma / depression. Hon hjälper dig ta bort blockeringar vad som än står i vägen för din välbefinnande, hjärtesorg, trauma, barndomsminnen, förhållanden, rökning, mat etc. genom att integrera NLP - Hypnos,  professionell coaching, forskning, avancerad trauma behandling och östlig filosofi, med specialiteter inom föräldraskap och vårdpersonal.
Hon använder sig även utav sin egen unika ToM Energy Release ™ -teknik. ToM står för Theory of Mind och är den del av hjärnan som håller din förmåga att förstå mentala tillstånd - övertygelser, intentioner, önskningar, känslor, kunskaper etc. - för sig själv och för andra och för att förstå att andra har tro, önskningar, avsikter och perspektiv som skiljer sig från ens eget.
Hon ger dig vägledning för att nå ditt mål, att utveckla och hitta ditt syfte och frihet som ligger inom dig, alltid med stor diskretion och konfidentialitet.

En session är alltid ett säkert och värderings fritt utrymme.

 

Med en bred bakgrund i olika företag från att hjälpa organisationer som frigör barn och kvinnor från människohandel, marknadschef, affärsutvecklare, projektledare, talare och utbildningar som: NLP Hypnos (Neurolingvistisk Programmering), ICF ackrediterad Professionell Coach , Advanced Training for Trauma Treatment of Complex PTSD, The Sience of Well-being, kurser från Dr Shefali och av världsberömda Eckhart Tolle, Dr Dan Siegal, Dr Richard Bandler, Paul McKenna och kunskap från forskares upptäckter världen över inom hur vår hjärna påverkas av trauma och att bli gravida bland annat, ger hon kunskap med en injektion av sitt hjärta i allt hon gör och det är hemligheten till hennes framgång.

 

Varför Anna blev en Professionell Wellness in Trauma Specialist:

"Att föda sitt barn i ett av världens säkraste länder borde vara en trevlig upplevelse, men det var inte min förlossning. Det orsakade mig svår smärta att läkaren orsakade så jag började läcka hjärnvätska i ryggen, mitt underliv revs sönder, klipptes upp och bristande bemötande gav mig en nära döden upplevelse vilket ledde till hög grad av Posttraumatisk stress syndrom, Förlossningsdepression, kronisk insomnia och fysisk smärta. Utan rätt stöd så är det en lång väg tillbaka. Att bli mamma i dessa förutsättningar var den största utmaningen i mitt liv. Att hjälpa andra mammor och förbättra våra villkor inom både vården och mentalt har jag nu dedikerat mitt liv till. Att äntligen kunna svara på frågan om varför och hur vi får Förlossningsdepression (PPD/PPA) och att ge verktyg för att känna välbefinnande är en gåva. Att få tillbaka tryggheten att föda och gåvan att uppfostra sig själv tillsammans med sitt barn med bättre förutsättningar och stöd är intensionen! 

 

För dom som läser detta och kämpar, det är inte meningen att du ska möta alla motgångar själv, sträck ut en hand. Du är inte ensam!

Tillsammans kommer vi att hitta din väg. Hur kanske du frågar dig? Genom att knäcka dina individuella koder som jag kallar dom. Vi kan inte gå tillbaka och ändra det som hänt dig men vi kan tillsammans arbeta med dina mönster, dina sanningar, ditt bagage och göra dom till dina fantastiska egenskaper som ger energi istället för att ta energi.

Jag erbjuder privat coaching, online-kurser för föräldrar, sjukvårdspersonal & ledare, föreläsningar m.m.

Om jag kan hjälpa andra att vara den bästa föräldern och ledaren i sitt liv med redskapen jag utvecklat, så gör jag det! "

 

Du kan boka session med Anna på hennes kontor i Helsingborg, Sverige eller boka en Coaching session på SKYPE / telefon.

 

 Anna inkorporerar alla sina lärares kunskaper och sin egen erfarenhet, forskning, unika tekniker och visdom i hennes coaching.

Hennes största inspiration är mammor och hennes största lärare är hennes barn.

 

Anna om Dr Shefali:

"Jag såg först Dr Shefali på Oprah Winfreys TV-show som också är en stor inspiration i mitt liv, när jag lyssnade på Dr Shefalis ord om föräldraskap visste jag att detta är vad jag vill vara en del av. Efter att ha tagit hennes kurser blev hon en mentor, ett ledande ljus för mig. Hennes mod att ta tag i ett ämne så känsligt som föräldraskap, inspirerade mig.

Dr. Shefali och Oprah

Eckhart Tolle 

Anna om Eckhart Tolle:

"Jag är en av dom lyckliga som mottagit stipendier för Eckhards utbildningar bl.a. är jag elev i "Eckhart Tolle´s School of Awakening. Jag är evigt tacksam för hans tro på mig och mitt arbete. Hans visdom att förstå kraften i att leva i nuet och hans förmågor att vara blygsam i en högljudd värld, komisk i allvaret och ta sin tid i denna snabba värld, det är fantastiskt. En av dom stora lärdomarna han lärt mig är att se ögonblicket som det är.

Klienter om anna

"Som en offentlig person tror jag alltid att jag blir utnyttjad. Anna har hjälpt mig att hitta mig själv igen, att vara den bästa mamma jag kan vara, vara modig och se sanningen, och hon har gjort det med fullständig integritet. "

- Klient

"Anna frågar de rätta frågorna och är väldigt uppmuntrande. Bra stöd och lyfter mig upp och får mig att se mina egna styrkor. Efter en timmes session har hon bidragit till att min hela sinnesstämning har skiftat från negativ till hoppfull och full av energi."

- Zana

"Jag känner mig alltid trygg och lugn i Annas närvaro. Hon är så bekväm i sitt mörker så jag vågar vara i mitt."

- Jenny

OM

anna bursell

 

hur jag kan hjälpa dig

Onlinekurs:

Välmånde i föräldraskapet oavsett hur du mår!Förlossningsdepression/Depression/blockeringar

Du kommer som du är och vi kommer att arbeta därifrån mot ditt mål, helt fördomsfritt.
Kanske känner du dig överväldigad, utan kontroll, trött och att tid är något du har lite av. Att inget fungerat, ingen lyssnar eller förstår- Då är en session för dig! (De flesta behöver 1-7 sessioner)

 

• Vi går igenom de 6 största riskfaktorerna
• Varför man får en depression
• Kartlägger din individuella plan för välmående
• Alla övningar/hypnos/meditation är individuellt för dig
• Alla sessioner/övningar påverkar ditt undermedvetna (där våra vanor, minne, erfarenheter, hur vi tolkar situationer m.m finns) & medvetna sinne  - vi har alltid ett holistikst tänk

•Fokusera på ditt mål och dina drömmar för dig och din familj och hur du ska nå den

• Skapa de förutsättningar du behöver för dig och dina familjemedlemmar att arbeta tillsammans i harmoni

• Ge dig verktyg att vara ditt mest autentiska jag och bli närvarande

Vi gör ditt undermedvetna medvetet och det min vän är nyckeln till välmående, Du är värd det!

Ledarskapscoaching

Öka din inkomst med verktygen av coachning och det här är vad du får:

 

• Utveckla ett djupare förhållande till ditt företag och inspirera så att människor vill göra sitt bästa för din verksamhet

• Skapa de förutsättningar du behöver och förtjänar för att nå ditt bästa resultat

• Gör dina medarbetare medvetna vad företaget har för värderingar och mål på en djupare nivå så att alla arbetar tillsammans för att lyckas

 

Prioritet är inriktad på ditt företags utveckling och vämående.

Analysera din nuvarande status och framtida affärsverksamheter så att du kan öppna upp din potential. Få dig att lyckas med de möjligheter du har.

Föreläsning och Workshop

Anna erbjuder föreläsningar och workshops för: 

MVC/BVC, Föräldrar, Ledare, Lärare/Förskolepedagoger, Kvinno-/mammagrupper, Sjukhuspersonal/Förlossning/Barnmorskor i hela Sverige och utomlands

Hennes energi, humor, visdom och fängslande sätt att berätta håller publiken nyfikna och ivriga att lära sig mer. I oktober 2020 blir Mamma-eventet! (mer info kommer)

Kontakta mig

Du är bara ett beslut ifrån ett helt nytt perspektiv på livet!

0739-962818

connect with

ANNA

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Join the FB Family

My Life through a phone

© 2020 Anna Bursell Coaching All rights reserved