0

TA STEGET OCH

Öka ditt välmående

TRANSFORMERA DITT LIV

"Lyssna inåt för att gå framåt"
- Anna Bursell

Välkommen!

Det finns kanske många anledningar till varför du är här. Kanske att du har erfarit trauman i livet utan att få rätt hjälp. Eller, kanske att du söker nya vägar för att öka ditt välmående. 

Oavsett anledning, så har du kommit rätt! Gör dig redo, att tillsammans med mig: 


re-focus
re-wire &
re-boost  

 

Varma hälsningar,

Anna Bursell 

- Hypnos Coach och Trauma Specialist

"Jag känner mig alltid trygg och lugn i Annas närvaro. Tack vare att hon är så bekväm i sitt mörker, så vågar jag vara i mitt "
- Jenny
 
 

Ledarskapscoaching

Öka din inkomst med verktygen av coachning och det här är vad du får:

 

• Utveckla ett djupare förhållande till ditt företag och inspirera så att människor vill göra sitt bästa för din verksamhet

• Skapa de förutsättningar du behöver och förtjänar för att nå ditt bästa resultat

• Gör dina medarbetare medvetna vad företaget har för värderingar och mål på en djupare nivå så att alla arbetar tillsammans för att lyckas

 

Prioritet är inriktad på ditt företags utveckling och vämående.

Analysera din nuvarande status och framtida affärsverksamheter så att du kan öppna upp din potential. Få dig att lyckas med de möjligheter du har.

Kontakta mig

Tjänster

Nyheter!

 • Under 2021 lanseras en unik global onlinekurs på Svenska och Engelska. Kursen är för mammor och föräldrar som drabbats av förlossningsdepression, ångest, och trauman kring graviditet eller förlossning. 

 • Planerade seminarium kommer at hållas i Sverige och Makedonien när Corona-pandemin har lagt sig. Förhoppningsvis blir de av sommar/hösten 2021!

 • Privat session med Anna via Zoom, för personlig utveckling.

  1 hr

  1,100 Swedish kronor
 • En privat session med Anna på kliniken, för personlig utveckling.

  1 hr

  1,100 Swedish kronor
 • Öka din inkomst genom att utveckla och finslipa ditt ledarskap

  1,500 Swedish kronor

Investera i att förbättra ditt ledarskap. Boka coaching med Anna.

Kurser

Anna guidar dig i processen att låsa upp mentala blockeringar oavsett vad som står i vägen för ditt välmående. Kurserna är fokuserade kring:

 • Förlossningsdepression

 • Depression

 • Stress

 • Trauma

 • Blockeringar

Föredrag, Workshops & Seminarium

Annas energi, fängslande närvaro, humor och klokhet fångar publikens intresse och lust att lära. Anna erbjuder föredrag och seminarium för:

 • Föräldrar

 • Ledare

 • Lärare

 • Kvinnogrupper/organisationer

 • Sjukvårdspersonal på global nivår

Gratismaterial

Få tillgång till material och övningar

Webshop

I Annas webshop hittar du...

Få reda på mer om Annas tjänster

 

Kontakta gärna mig om du har frågor kring mina tjänster eller om du vill göra en bokning. Specifiera vilken tjänst du är intresserad av:

info@annabursell.com

Betalning sker via Paypal, Swish eller faktura. Mer information kommer i välkomstmejlet.

anna Bursell På youtube

Om Anna

Anna Bursell är den första någonsin som äntligen upptäckt varför vi får förlossningsdepression och de sex största riskfaktorerna. Framför allt lär hon ut vad du kan göra för att känna välbefinnande i trauma / depression från ett holistiskt synsätt.


 Anna är specialiserad på hur man hittar välmående mitt i trauma / depression. Hon tar bort blockeringar vad som än kan vara som står i vägen för ditt välbefinnande; hjärtesorg, trauma, barndomsminnen, relationer, rökning eller ohälsosam relation till mat

Anna ger dig vägledning för att nå dina personliga mål, att utvecklas och hitta ditt syfte och frihet som ligger inom dig, med stort diskretion och konfidentialitet förstås. En session är alltid ett säkert utrymme utan känslan att känna sig dömd.

Med en bred bakgrund inom olika företag från att hjälpa organisationer som befriar barn från människohandel, marknadschef, affärsutvecklare, projektledare, talare, NLP Hypnotist, utbildad i avancerad traumabehandling och som en professionell internationell licensierad Coach lägger hon kunskap från hjärtat i allt hon gör och det är hemligheten för hennes framgång.

 

Hon använder integrationen av professionell Coaching, Forskning, NLP hypnos och östlig filosofi med specialiteter inom föräldraskap och vårdpersonal. Med sin egna utvecklade ToM Energy Release ™ - tekniker. ToM står för Theory of Mind och är den del av hjärnan som håller din förmåga som ditt mentala tillstånd - din tro, dina avsikter, önskningar, känslor, kunskap etc. - till sig själv och till andra, och att förstå att andra har tro, önskningar, avsikter och perspektiv som skiljer sig från ens egna.

Utbildning

 

 • Clinical Trauma Specialist - Arizona Trauma Institute

 • ICF International Certified Coach 

 • NLP Hypnotist - Dr Richard Bandler & Paul McKenna, London

 • Advanced Training for Trauma Treatment of Complex PTSD - Arizona Trauma Institute

 • Certified Hypnotherapist

 • Trauma Treatment with Interoception and Body-based awareness - Arizona Trauma Institute

 • The Sience of Well-Being - Yale University

 • Hennes lärare är många: världskända Eckhart Tolle "The Power off Now,  The Eckhart Tolle School of Awakening  etc

 • Dr Dan Siegel,  12 Revolutionary Strategies to Nurture Your Child's Developing Mind etc

 • Dr Shefali - Conscious parenting level 1 & 2, The Year of the Awakened Heart etc

 • EMDR - Eye Movement Desensitization and Reprocessing,  för att nämna några kurser

Anna kombinerar alla sin lärares kunskap och sin egen erfarenhet, speciella tekniker och visdom i sin coaching.
Hennes största inspiration i livet är mödrar och hennes största lärare är hennes barn.

Bakgrund till varför Anna blev en Professionell Hypnos Coach & Trauma Specialist 
aka Wellness in Trauma Specialist:


Att föda barn i ett av världens säkraste länder borde vara en trevlig upplevelse, det var inte min. Det orsakade mig allvarlig smärta att läkaren orsakade läckage i hjärnvätska i ryggen, slet i sönder mitt underliv, klippte upp mig och brist på bemötande och närvaro från personalen gav mig en nära dödsupplevelse som ledde till fysiska och psykiska problem, inklusive hög nivå av posttraumatiskt stressyndrom, Förlossningsdepression och kronisk insomnia. Utan stöd har det varit långt tillbaka. Att bli mamma på dessa villkor var den största utmaningen i mitt liv. Att bana väg och hjälpa mödrar och att ge barn de bästa förutsättningarna i livet, är mitt kall. Att vi alla oavsett ska kunna hitta välmående även mitt i ett trauma oavsett vad som hänt oss. Att äntligen kunna svara på frågan om varför och hur vi får Förlossningsdepression och att ge verktyg för att känna välbefinnande är en gåva jag värderar högt. Att få tillbaka glädjen att föda barn och att få utrymme att känna välmående, att mitt i trauma kunna känna vilken gåva det är att själv växa och utvecklas tillsammans bredvid och med ditt barn. För de som läser detta och kämpar, det är inte meningen att du ska göra allt själv, sträck ut en hand. Du är inte ensam!

Tillsammans hittar vi din väg. Hur kan du fråga? Genom att knäcka dina individuella koder som jag kallar det. Dina mönster, tro, ditt bagage och förvandla dem till gåvor.

I min hand finns det privata coaching sessioner i min klinik/eller via Zoom, onlinekurser och mycket mer. Om jag kan hjälpa dig att vara den bästa föräldern och ledaren i ditt liv med rätt förutsättningar, kommer jag att göra det! Frågan är, är du redo för att öka ditt välmående? Svarar du JA så är du välkommen min vän!

Du kan boka en privat session i hennes klinik i Helsingborg eller boka en session på Zoom i kalendern. Är tiderna uppbokade går det bra att skicka mail till info@annabursell.com för väntelista. 

Anna om Paul McKenna & Dr Richard Bandler

 

”Första gången jag såg Paul McKenna hypnotisera människor var på TV på 90-talet. Redan då var jag väldigt nyfiken på hur hypnos fungerade. Att bli utbildad av både den briljanta Paul McKenna och den fantastiska medgrundaren av NLP Dr Richard Bandler var en dröm! Att kunna kombinera detta med coaching och med min egen teknik har tagit mig och mina klienters välbefinnande till en mycket högre nivå!”

Anna om Eckhart Tolle

"Jag är en av dom lyckliga som mottagit stipendier för Eckhards utbildningar bl.a. var jag elev i den fösta klassen på "Eckhart Tolle´s School of Awakening". Jag är evigt tacksam för hans tro på mig och mitt arbete. Hans visdom att förstå kraften i att leva i nuet och hans förmågor att vara blygsam i en högljudd värld, komisk i allvaret och ta sin tid i denna snabba värld, det är enastående. En av dom stora lärdomarna han lärt mig är att se ögonblicket som det är."

Contact 

Välkommen att kontakta mig för bokningar, frågor eller mer information!

Namn *

E-mail *

Ämne

Meddelande

 
 

connect with

ANNA

© 2021 Anna Bursell Coaching All rights reserved

 • Grey Facebook Icon
 • Grey Instagram Icon

Join the FB Family

My Life through a phone