Om Anna

Anna är specialiserad på hur man hittar välmående mitt i stress/depression/trauma. Hon tar bort blockeringar vad som än kan vara som står i vägen för ditt välbefinnande så som; relation, karriär, hjärtesorg, trauma, barndomsminnen, rökning eller ohälsosam relation till mat etc.

Anna Bursell är den första någonsin som äntligen upptäckt varför vi får förlossningsdepression och de sex största riskfaktorerna. Framför allt lär hon ut vad du kan göra för att känna välbefinnande i trauma / depression från ett holistiskt synsätt.

Anna ger dig vägledning för att nå dina personliga mål, att utvecklas och hitta ditt syfte och frihet som ligger inom dig, med stort diskretion och konfidentialitet förstås. En session är alltid ett säkert utrymme utan känslan att känna sig dömd.

Med en bred bakgrund inom olika företag från att hjälpa organisationer som befriar barn från människohandel, marknadschef, affärsutvecklare, projektledare, talare, NLP Hypnotist, utbildad i avancerad traumabehandling och som en professionell internationell licensierad Coach lägger hon kunskap från hjärtat i allt hon gör och det är hemligheten för hennes framgång.

Hon använder integrationen av professionell Coaching, Forskning, NLP hypnos och östlig filosofi med specialiteter inom föräldraskap och vårdpersonal. Med sin egna utvecklade ToM Energy Release ™ – tekniker. ToM står för Theory of Mind och är den del av hjärnan som håller din förmåga som ditt mentala tillstånd – din tro, dina avsikter, önskningar, känslor, kunskap etc. – till sig själv och till andra, och att förstå att andra har tro, önskningar, avsikter och perspektiv som skiljer sig från ens egna.

Utbildning

 • Klinisk Trauma Specialist – Arizona Trauma Institute

 • Internationellt Certifierad Coach – ICF

 • NLP Hypnotist – Dr Richard Bandler & Paul McKenna, London

 • Advanced Training for Trauma Treatment of Complex PTSD – Arizona Trauma Institute

 • Certifierad Hypnosterapeut

 • Trauma Treatment with Interoception and Body-based awareness – Arizona Trauma Institute

 • Grief Counseling and Treatment in a Pandemic of Loss

 • The Sience of Well-Being – Yale University

 • Hennes lärare är många: världskända Eckhart Tolle “The Power off Now,  The Eckhart Tolle School of Awakening  etc

 • Dr Dan Siegel,  12 Revolutionary Strategies to Nurture Your Child’s Developing Mind etc

 • Dr Shefali – Conscious parenting level 1 & 2, The Year of the Awakened Heart etc

 • EMDR – Eye Movement Desensitization and Reprocessing,  för att nämna några kurser​

Anna kombinerar alla sin lärares kunskap och sin egen erfarenhet, speciella tekniker och visdom i sin coaching.
Hennes största inspiration i livet är mödrar och hennes största lärare är hennes barn.

Bakgrund till varför Anna blev en Professionell Hypnos Coach & Trauma Specialist aka Wellness in Trauma Specialist:

“Att föda barn i ett av världens säkraste länder borde vara en trevlig upplevelse, det var inte min. Det orsakade mig allvarlig smärta att läkaren orsakade läckage i hjärnvätska i ryggen, slet i sönder mitt underliv, klippte upp mig och brist på bemötande och närvaro från personalen gav mig en nära dödsupplevelse som ledde till fysiska och psykiska problem, inklusive hög nivå av posttraumatiskt stressyndrom, Förlossningsdepression och kronisk insomnia. Hormonellt var jag i klimakteriet. Experter i flera länder försökte hjälpa men hittade ingen lösning. Att ge upp var inte en lösning för mig. Utan stöd har det varit långt tillbaka. Att bli mamma på dessa villkor var den största utmaningen i mitt liv. Att bana väg och hjälpa mödrar och att ge barn de bästa förutsättningarna i livet, är mitt kall. Att vi alla oavsett ska kunna hitta välmående även mitt i ett trauma oavsett vad som hänt oss. Att äntligen kunna svara på frågan om varför och hur vi får Förlossningsdepression och att ge verktyg för att känna välbefinnande är en gåva jag värderar högt. Att få tillbaka glädjen att föda barn och att få utrymme att känna välmående, att mitt i trauma kunna känna vilken gåva det är att själv växa och utvecklas tillsammans bredvid och med ditt barn. För de som läser detta och kämpar, det är inte meningen att du ska göra allt själv, sträck ut en hand. Du är inte ensam!
Tillsammans hittar vi din väg. Hur kan du fråga? Genom att knäcka dina individuella koder som jag kallar det. Dina mönster, tro, ditt bagage och förvandla dem till gåvor.

Men livet stod inte stilla under dessa år och min pappa blev allvarligt sjuk, när han äntligen hade återhämtat sig blev min mamma snabbt sjuk med dödlig cancer. Att vara där vid hennes sida sin sista tid är obeskrivligt. Min själ och mitt hjärta kommer aldrig att bli samma igen.
Min älskade mamma lärde mig om livets komplexitet ända tills hennes sista andetag och hennes arv av kärlek lever för evigt.

Att ha ett fungerande äktenskap / förhållande mitt i allt detta fungerade inte för oss, men med åren växte vi och kunde mötas i vårt förhållande av kärlek igen, allt har sin process. Perfektionism är en illusion.

Alla dessa erfarenheter har också lett till samma tanke för mig “vi kan inte ha det så här”. Vi kan inte föda barn på det här sättet, var är hjärtat? Var är medkänslan? Var är värdet? Vi kan inte behandlas på detta sätt om vi får missfall. Vi kan inte dö på det här sättet. Vi kan inte ha en relation med oss ​​själva och andra som skapar mer lidande. Hälso/räddnings- och sjukvårdspersonal som ägnar sina liv åt att hjälpa andra ska inte brännas ut. Den psykiska ohälsan i världen, i vårt samhälle är inte något vi bör se bort från, den är där och nu är det dags att vi tittar på varför den finns, det är inte nytt, det är inget “fel” med våra yngre generationer. De är bärare av generationstrauma och speglar det tillbaka, som du också gjorde/gör. Men vi ärver också styrkor och gåvan att utvecklas, glöm inte det. Situationen / traumat är tillräckligt, inget extra lidande behövs som läggs på idag. Vårt system fungerar inte och tystnadskulturen slutar nu! Det är anledningen till att jag började göra studier och utveckla tekniker. Vi har rätt att känna välmående oavsett vilka utmaningar vi möter och det är möjligt, mitt liv finns på grund av det. Du förtjänar att känna välmående oavsett, och jag menar inte att du inte ska känna dina känslor, vi behöver känna dom alla men vi ska inte stanna kvar i det som får oss att må dåligt, vi måste känna det och sedan använda det för att växa och bli starkare. Vi tar tillbaka makten över vårt välmående, vi ger inte längre kraft till det / de som orsakar oss smärta. Mitt jobb, att se min klients ögon gå från mörker till gnistrande ljus är en ära. Verkligen. Att se deras blockeringar oavsett vad, förhållande, arbete, sorg släppa taget och göra plats för välmående är magiskt att bevittna. Jag kallar mina kunder stjärnor för det är precis vad de är. ”

Frågan är, är du redo för att öka ditt välmående?

Du kan boka en privat session i hennes klinik i Helsingborg eller boka en session på Zoom i kalendern. Är tiderna uppbokade går det bra att skicka mail till info@annabursell.com för väntelista.

Anna om Paul McKenna & Dr Richard Bandler

”Första gången jag såg Paul McKenna hypnotisera människor var på TV på 90-talet. Redan då var jag väldigt nyfiken på hur hypnos fungerade. Att bli utbildad av både den briljanta Paul McKenna och den fantastiska medgrundaren av NLP Dr Richard Bandler var en dröm! Att kunna kombinera detta med coaching och med min egen teknik har tagit mig och mina klienters välbefinnande till en mycket högre nivå!” ​ Vad är NLP? Klicka här!

Anna om Eckhart Tolle

"Jag är en av dom lyckliga som mottagit stipendier för Eckhards utbildningar bl.a. var jag elev i den fösta klassen på "Eckhart Tolle´s School of Awakening". Jag är evigt tacksam för hans tro på mig och mitt arbete. Hans visdom att förstå kraften i att leva i nuet och hans förmågor att vara blygsam i en högljudd värld, komisk i allvaret och ta sin tid i denna snabba värld, det är enastående. En av dom stora lärdomarna han lärt mig är att se ögonblicket som det är."