Returpolicy

Du förtjänar att ha ett liv fullt av välbefinnande. Allt vi ber om är att du lovar att gå kurserna/coaching/hypnos, delta i evenemanget eller delta i sessionen fullt ut. Om du helt enkelt förbinder dig att göra det kommer du att se resultat. Så ta ett beslut att vara en WellBeing-Seeker i varje ögonblick för att vara den du verkligen är och utöka ditt inre välbefinnande oavsett vad! Vi vet att du kan lyckas, Anna vet att du kan lyckas, men det viktiga är att DU vet att du kan lyckas; engagera dig och gör det!

DIGITALA PRODUKTER
Du har 14 dagar på dig från inköpsdatumet att begära återbetalning. Om din begäran tas emot den 14:e dagen eller före den 14:e dagen får du full återbetalning. Om begäran tas emot på eller efter den 15:e inköpsdagen kommer ingen återbetalning att utfärdas.
FYSISKA PRODUKTER
Du har 14 dagar på dig från inköpsdatumet att begära återbetalning och returnera en vara. Om begäran tas emot den 14:e dagen eller före den 14:e dagen och varan poststämplas inom 3 dagar efter begäran kommer du att få full återbetalning. Annars kommer ingen återbetalning att utfärdas. Vi kommer att täcka returfrakt på beställningar inom Sverige (alla beställningar utanför Sverige ansvarar för all returfrakt, tariffavgifter, anpassade eller andra relaterade avgifter).
INTERNATIONELL RETURER (UTANFÖR SVERIGE)
Om du returnerar en vara, vänligen kontakta info@annabursell.com inom den angivna returperioden, som kommer att ge dig instruktioner för att returnera dina produkter.
Du är ansvarig för alla fraktkostnader och andra kostnader som uppstår för att returnera din artikel (om inget annat anges). Ursprungliga fraktkostnader återbetalas inte och din återbetalning kommer endast att ske på produktkostnaden.
Den tid det tar för din returnerade vara att anlända till oss och behandlas varierar beroende på vilken leveransmetod du väljer. När vi har mottagits kommer vi att behandla återbetalningen inom en vecka och dina medel ska visas inom 2 veckor efter att returen har behandlats.
Om du skickar en produkt över 750kr rekommenderar vi att du lägger till spårning till försändelsen. Vi kan inte garantera att vi tar emot din returnerade vara.
TULLAR OCH TARIFFER
För våra internationella kunder inkluderar fraktkostnader inte några potentiella tullar eller andra avgifter eller skatter som ett enskilt land kan införa vid import. Du är ansvarig för eventuella extra avgifter som kan tas ut av det land där produkten importeras.
KOSTTILLSKOTT/MAGNESIUMOLJA
Alla oöppnade, obehandlad med för närvarande säljbara produkter kan returneras inom 14 dagar efter köpet för full återbetalning. Eventuella öppnade produkter är inte berättigade till återbetalning. Om en återbetalning begärs på eller efter den 15: e dagen eller om produkten varit öppnad när den tas emot, kommer du inte att vara berättigad till återbetalning.
Vi levererar idag endast kosttillskott/Magnesiumolja inom Sverige. Om en internationell beställning behandlas kan vi inte garantera att försändelsen anländer; Köparen ansvarar för alla avgifter från tullen, tarifferna eller andra avgifter eller förluster som uppstår. Vi tillåter inte internationella återbetalningar på Kosttillskott/Magnesiumolnjan.
ALLA ICKE-DIGITALA PRODUKTER
När din retur har mottagits och inspekterats kommer vi att skicka dig ett e-postmeddelande för att meddela dig att vi har fått din returnerade artikel och meddela dig om statusen (godkännande eller avslag) för din återbetalning.
Om din återbetalning godkänns kommer din återbetalning att behandlas och en kredit kommer automatiskt att tillämpas på ditt kreditkort eller ursprungliga betalningsmetod inom 7 arbetsdagar.
UTBYTE
Vi gör vårt bästa för att säkerställa att du får oskadade produkter. Om du däremot har fått en vara som är defekt eller skadades före ankomsten, kommer vi omedelbart att byta ut den mot en identisk produkt. Om detta inträffar, vänligen skicka oss ett e-postmeddelande info@annabursell.com, och instruktioner kommer att ges för att returnera de defekta eller skadade varorna.
COACHING/HYPNOS SESSIONER PERSONLIGEN/ ONLINE / ZOOM / TELEFON
24-timmars varsel krävs när du ställer in en individuell coaching / hypnossession. De som inte ger 24 timmars varsel debiteras hela beloppet för sessionen.
EVENEMANG OCH TJÄNSTER
Du har 14 dagar på dig från inköpsdatumet att begära återbetalning. Om du tas emot den 14:e dagen eller före den 14:e dagen får du full återbetalning. Om begäran tas emot på eller efter den 15:e inköpsdagen kommer ingen återbetalning att utfärdas. Ange det specifika evenemang du är anmäld till för avboknings- och återbetalningsinformation och maila oss på: info@annabursell.com.